Sotkamo

Tapahtumat

Kainuun liiton ylläpitämästä Tapahtumakalenterista löydät Sotkamossa järjestettävät tapahtumat. Valitse kunnaksi Sotkamo ja klikkaa HAE-näppäintä.

Tapahtumiin pääset myös Sotkamon kunnan pääsivun vasemmasta linkkilistasta.


Sotkamon kunnan palvelut

Sotkamon kunnan palvelut


Liikunta

Sotkamon kunta keskittää kaiken liikuntaan liittyvän tiedottamisensa Liikaha-sivustolle. Sivuilta löydät mm. reaaliaikaiset tiedot eri liikuntapaikkojen kunnossa-pidosta.


Muu liikunta ja retkeily

Kainuun liikunta ry:n nettisivuilta löydät liikuntaan ja retkeilyyn liittyvää tietoa koko Kainuun alueelta. Tiedot esitetään koko maakuntaa koskien. Voit etsiä Sotkamoon liittyvää tietoa esimerkiksi otsikoiden ’Lapset ja nuoret’, ’Terveysliikunta’ ’Seuratoiminta’, ’Koulutus’ ja ’Tapahtumat’ alta. Mielenkiintoisia linkkejä voit löytää myös kirjoittamalla oikean yläkulman ’Hae palvelua’ -toimintoon hakusanaksi ’Sotkamo’.

Kainuun retkeilyreitit

Yksityiskohtaista tietoa retkeilystä kansallispuistoissa ja muissa kohteissa löydät Metsähallituksen valtakunnallisilta sivuilta.


Kirjasto

Sotkamon kirjasto mainostaa palvelujaan seuraavasti: ”Kirjasto on arjen luksusta. Se on kohtauspaikka kaikenikäisille, tasa-arvoinen tiedonvälittäjä ja yhteinen olohuone. Kirjasto on mahdollisuuksien areena, jossa voi harrastaa kiireetöntä aarteenetsintää.”


Muita kulttuuripalveluja

Sotkamon kulttuuripalveluja voit etsiä yllä mainitun tapahtumakalenterin lisäksi Kainuun liiton Kulttuuri-sivuilta.


Yksityisiä hyvintointipalveluja

Sotkamon ja Vuokatin yksityisiä palveluja. Tarjolla on hyvinvointipalveluista mm. yksityiset terveyspalvelut ja kauneuspalvelut. Lisäksi tarjolla on runsaasti palveluja myös muilta, kuin hyvinvointipalvelujen alueelta.


Matkailu

Vuokatin alueen matkailupalveluja


Järjestöjen palvelut

Kainuun liiton ylläpitämä Järjestöt ja yhdistykset -palvelu tarjoaa tietoa eri järjestöjen tarjoamista palveluista, olipa kyse lähes millä tahansa toimialueella toimivasta järjestöstä. Voit rajata hakua valitsemalla 17 eri teemasta sinua kiinnostavat ja valitse toiminta-alueeksi Sotkamo, jonka jälkeen valitse HAE.

Nuorten harrastuspalvelut

Sotkamon nuorisotoimi

Jäikö joku asia listaamatta?

Voit pyytää lisäämään linkkilistaan kohteita tai tekemään muita muutoksia jättämällä palautteen palvelutarjottimelle (http://palvelutarjotin.kainuu.fi/palautejakyselyt) tai lähettämällä emailin osoitteella palvelutarjotin@kainuu.fi.

Kiitos jo etukäteen!

Muiden kuin harrastuspalvelujen löytämiseen, vertailuun ja arviointiin pääset ylävalikon kohdasta "ETUSIVU".